Database query error.

Ferestre de mansarda VB 78x98

Adaugat pe 02, Jun 2013 | Accesari: 585 | Id anunt: #3307

161€

Country:   Romania
Region:   Bucuresti

 
 
Silver

Ferestre de mansarda Optilight VB
Tehnologia moderna de prepararea si prelucrarea de materiale, de control al calitatii la fiecare etapa de productie si testele efectuate de catre laboratoare independente si sunt o garantie de ferestre de inalta calitate Optilight In 2009, in plus fata de versiunea de ferestre de mansarda B ,a fost introdus in oferta noastra ferestrele de mansarda VB siFerestrele de mansarda VK

Ferestrele de mansarda Optilight sunt fabricate din materie primă de cea mai bună calitate, pe baza celor mai noi tehnologii, ceea ce asigură trăinicie şi eficienţă. Ferestrelor de mansarda Optilight este asigurata, printre altele, de lemnul de pin nordic de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat in vid, apoi lacuit in unul sau mai multe straturi. Siguranta ferestrelor de mansarda Optilight este garantata de geamul rezistent la grindina astfel incit dumneavoastra sa va simtiti protejat indiferent de intemperiile de afara .
Rame de etansare
Rolul ramei de etaşare

Pentru a asigura montarea corectă a ferestrei de mansarda în panta acoperişului este necesară rama de etanşare. Proiectate cu precizie, elementele ramei de etanşare permit o îmbinare etanşă cu fereastra de mansardă.
Rolul ramei de etansare este atât drenarea eficientă a apei, cât şi protecţia împotriva vântului. Ramele de etansare sunt fabricate din tabla de aluminiu, protejate cu o vopsea poliesterică. Culoarea de bază este gri-maro (RAL 7022) şi este în armonie cu culorile tipice învelitorilor.

Tipurile ramelor de etanşare
Ramele standard permit instalarea ferestrei pe cele mai utilizate tipuri de învelitori: plate, ondulate şi proeminent ondulate.
Ferestrele de mansarda se pot monta pe trei nivele de încastrare în planul acoperişului. Având în vedere varietateaînvelitorilor,
rame de etanşare pentru învelitori plate ( tabla faltuita, tabla zincata, solzi etc. ) TS_;
rame de etanşare pentru învelitori ondulate , ( tigla metalica, tigla ceramica, tabla cutata, etc.) TZ_;


Pret vanzare  €
Avans  €
Trade in value  €
Suma imprumut  €
Taxa vanzare  %
Interest rate  %
Termen imprumut  luni sau  ani
Plata lunara  €
Informatii de contact
Nume si Prenume: OPTILIGHT
Telefon: 0723062850
Adresa: Bucuresti
Vezi pagina dealer
 
Free Page Rank Tool